Fructe de mare și brânză Brunch coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructele de mare și Brunch-ul cu brânză. Această rețetă servește 12 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare, laptele, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coaceți Brunch Cu Trei Brânzeturi, Brânză & Crab Brunch Coace, și Brunch Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in unt 5 pana la 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați creveți; gatiti pana cand crevetii devin roz, amestecand ocazional.
Intinde 3 felii de paine cu pesto. Acoperiți fiecare cu 1 felie de pâine simplă, apăsând ferm împreună.
Tăiați sandvișurile în cuburi de 1/2 inch.
Puneți jumătate de cuburi de pâine în vasul de copt.
Se presară cu jumătate din brânză. Se acoperă cu tot amestecul de ciuperci, carne de crab și inimi de anghinare. Se acoperă cu jumătatea rămasă de cuburi de pâine și brânză.
În castron mare, bateți ouăle. Bateți în lapte, sare și piper roșu măcinat.
Se toarnă peste pâine, împingând pâinea în amestecul de lapte pentru a se umezi complet. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. descoperiți vasul de copt; coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați în pătrate.