Fructe de mare și brânză Brunch coace

Fructe de mare și brânză Brunch coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructele de mare și Brunch-ul cu brânză. Această rețetă servește 12 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare, laptele, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coaceți Brunch Cu Trei Brânzeturi, Brânză & Crab Brunch Coace, și Brunch Ou Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti ciupercile si ceapa in unt 5 pana la 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
2
Adăugați creveți; gatiti pana cand crevetii devin roz, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Intinde 3 felii de paine cu pesto. Acoperiți fiecare cu 1 felie de pâine simplă, apăsând ferm împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Tăiați sandvișurile în cuburi de 1/2 inch.
5
Puneți jumătate de cuburi de pâine în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu jumătate din brânză. Se acoperă cu tot amestecul de ciuperci, carne de crab și inimi de anghinare. Se acoperă cu jumătatea rămasă de cuburi de pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CrabmeatCrabmeat
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
7
În castron mare, bateți ouăle. Bateți în lapte, sare și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă peste pâine, împingând pâinea în amestecul de lapte pentru a se umezi complet. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
9
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. descoperiți vasul de copt; coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
CuțitCuțit
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați în pătrate.
11
Se ornează cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista