Fructe de mare în Curry roșu cu orez lipicios

Fructe de mare în Curry roșu cu orez lipicios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fructele de mare în Curry roșu cu orez lipicios. O porție conține 521 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.17 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de sos de pește asiatic, creveți, scoici în scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Thai pui de arahide și dovleac Curry w / orez lipicios rodie, Curry roșu thailandez cu legume, și Crock Oală fasole roșie și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 căni de apă și orezul la fiert; acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged să muște, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați laptele de cocos, bulionul de pui, pasta de curry, sosul de pește și zahărul brun până când zahărul și pasta de curry sunt dizolvate și amestecul fierbe. Amestecați sparanghelul și scoicile, acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați scoici și creveți, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când cojile de scoici s-au deschis și creveții și scoicile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centru (tăiate la test), cu aproximativ 3 minute mai mult. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Puneți orezul în patru boluri largi și puțin adânci și acoperiți în mod egal cu fructe de mare, sparanghel și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista