Fructe De Mare Thermidor

Fructe De Mare Thermidor
Fructe de mare Thermidor necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 5,03 USD pe porție. O porție conține 423 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, fileuri de portocale, brânză parmezană și amestec de supă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homar Thermidor, Sole Thermidor, și Sole Thermidor.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Combinați amestecul de supă și făina; se amestecă în ceapă până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Se amestecă vinul sau bulionul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați cod; gatiti 1-1/2 minute. Se amestecă creveții; gătiți cu 1 minut mai mult sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță și creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
4
Se ia de pe foc; se amestecă brânza mozzarella și pătrunjelul până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni acoperit cu spray de gătit. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se presară peste amestecul de fructe de mare. Se fierbe 4-6 in. de la foc timp de 3 minute sau până când toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista