Fructe de mare roșii Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.33 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, linguine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Fructe De Mare Alfredo, Fructe De Mare Lasagnan Alfredo, și Coșuri Alfredo Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă supa, laptele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Se încălzește la fierbere.
5
Adăugați peștele în tigaie și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.