Frosty Plăcintă De Mătase Franceză

Frosty Plăcintă De Mătase Franceză
Rețeta Frosty French Silk Pie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 6 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cacao de copt, frișcă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Cea Mai Bună Plăcintă De Mătase Franceză.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 325 F. În castron mare, bateți 3/4 cană unt și 1/3 cană zahăr cu mixer electric la viteză medie 1 minut. Se amestecă cacao și făină până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 1/2 inci sau a plăcii obișnuite de plăcintă din sticlă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară cu nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginea pare uscată. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/4 cană de unt și ciocolata la foc mic, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Într-un castron mic, amestecați 1 cană de zahăr și amidonul de porumb cu un tel de sârmă; se amestecă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Într-un castron mic, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 5 minute sau până când este gros și colorat cu lămâie; se amestecă în amestecul de ciocolată. Gatiti amestecul de ciocolata la foc mediu 5 minute, amestecand continuu, pana devine gros si lucios. Se amestecă vanilia. Se răcește 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
LămâieLămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
În castron mediu, bate frisca cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se toarnă peste crustă. Acoperiți; înghețați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Scoateți din congelator; lăsați să stea 30 de minute înainte de tăiere. Se acoperă cu frișcă; se presară cu migdale. A se păstra acoperit în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista