Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fritto Misto cu două sosuri de muștar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $ 1.98 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați muștar de miere, semințe de muștar, semolă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fritto Misto, Fritto Misto, și Fritto Misto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună muștar, oțet, semințe de muștar și șobolani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Se macină orezul într-un blender până când este foarte fin. Într-un bol, amestecați împreună orezul măcinat, semolina, făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți câțiva centimetri de ulei la 375 grade F într-o friteuză adâncă sau într-o oală largă, adâncă și grea. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Tăiați corpurile calamarilor deschise, astfel încât acestea să stea plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
3
Așezați calamari (corpuri și tentacule), ciuperci, fenicul și lămâie în boluri separate. Aruncați fiecare cu suficient lapte de unt pentru a le umezi. Scufundați calamarii cu generozitate în aluatul de orez, folosind suficient pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Goya®
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lucrând în loturi (este important să nu supraaglomerați oala), prăjiți până se rumenesc și crocant, apoi transferați într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie. Condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se transferă într-un cuptor scăzut pentru a se încălzi. Repetați cu restul de calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Înveliți și prăjiți ciupercile, feniculul și feliile de lămâie în același mod, lucrând în loturi și transferându-le în cuptorul scăzut pe măsură ce sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Puneți o piscină generoasă de sos de muștar pe fiecare farfurie, apoi acoperiți cu un sortiment de calmar prăjit, ciuperci, fenicul și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal