Frittatas cu ouă cu două brânzeturi-to-Go

Frittatas cu ouă cu două brânzeturi-to-Go
Două-brânză ou Frittatas-to-Go ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 116 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare și piper, amestec de brânză colby-monterey jack, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Frittate Cu Șuncă Și Brânză, Mini Frittatas cu șuncă și brânză, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit; tapetați fiecare cană cu felie de șuncă (aranjați să se potrivească Cupa dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Intr-un bol mediu, bateti ouale cu furculita sau sarma pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați toate ingredientele rămase; amestecați ușor până se omogenizează.
4
Împărțiți uniform amestecul de ouă între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când centrele sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista