Frittata cu cârnați și ardei

Cârnați și piper Frittatan este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 430 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, cârnați, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați, ardei roșu și Frittata Feta, Cârnați, Ardei Și Frittata De Ceapă, și Hrănirea prietenilor: cârnați italieni, piper și Frittata de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înveliți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu ulei de măsline.
Se adaugă cârnații și se rumenesc.
Adăugați ardeii și sotati până sunt moi.
Într-un castron, adăugați Parmigiano la ouăle bătute și condimentați ușor cu sare. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, amestecați ouăle în tigaie cu cârnații și ardeii. Amestecați ouăle pentru a distribui uniform cârnații și ardeii în ouă. Odată ce ouăle sunt așezate pe fundul și în jurul părților laterale ale tigaiei, introduceți tigaia în cuptorul preîncălzit timp de 7 până la 8 minute sau până când ouăle sunt fierte.
Tăiați în pene și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.