Frittata Cu Ciuperci Sălbatice

Frittata Cu Ciuperci Sălbatice
Frittata cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 229 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de coajă de lămâie, ciuperci crimini, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frittata Cu Ciuperci Și Orez Sălbatic, Frittata cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Frittata de ciuperci sălbatice cu mentă proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci, cu mâner sigur pentru cuptor la foc mediu spre mediu-mare. Înfășurarea unui mâner de cauciuc în folie va permite transferul tigaiei și în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
În tigaia fierbinte, adăugați ulei și ciuperci. Condimentează ciupercile cu cimbru, sare și piper. Gatiti 3 pana la 5 minute pana cand toate legumele sunt fragede. Bateți ouăle cu sare și piper, liniuță de jumătate și jumătate, coajă de lămâie, scallions și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă peste ciuperci. Ridicați și așezați ouăle în tigaie pe măsură ce se rumenesc pe fund. Când ouăle sunt setate, dar rămân nefierte deasupra, se transferă la cuptor timp de 7 sau 8 minute, până când frittata devine maro aurie și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați frittata cu brânză și reveniți la cuptor pentru 1 sau 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți frittata din tigaia fierbinte și tăiați-o în 6 pene la masă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista