Frittata Antioquena
Frittatan Antioquena ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, pâine, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata), și Frittata verde: Frittata con le Erbe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați pâinea în cuburi și întindeți-o pe o tigaie.
Coaceți timp de 5 până la 7 minute până când sunt aurii și prăjite. Pune deoparte.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu uleiul și puneți-o la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc complet, rupându-l cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Adăugați plantanele în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute, amestecând des.
Transferați plantanele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Bateti ouale intr-un castron mare, adaugati chorizo-ul fiert si plantanele; condimentează cu sare și piper. Se amestecă ușor pentru a încorpora.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă, înclinând tigaia astfel încât ouăle să se răspândească într-un strat subțire. După ce vedeți ouăle deasupra acoperiți tigaia și gătiți până când sunt complet setate și fierte, aproximativ 10 minute. Glisați cu grijă frittata pe un vas de servire, feliați în pene și serviți cu cuburi de pâine presărate deasupra.