Frittata
Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, șuncă de țară, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Rețete similare sunt Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata), și Frittata verde: Frittata con le Erbe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la setarea broil.
Într-un castron de dimensiuni medii, folosind o furculiță, amestecați ouăle, parmezanul, piperul și sarea.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci, sigură pentru cuptor,la foc mediu.
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Adăugați sparanghel și șuncă în tigaie și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie și se amestecă cu spatula de cauciuc. Gătiti timp de 4 până la 5 minute sau până când amestecul de ouă s-a așezat pe fund și începe să se configureze deasupra.
Puneți tigaia în cuptor și fierbeți timp de 3 până la 4 minute, până se rumenesc ușor și pufos.
Se scoate din tigaie și se taie în 6 porții.