Fritere de mere cu înghețată: Fritelle di Mele con Gelato

Fritere de mere cu înghețată: Fritelle di Mele con Gelato
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, prăjituri de mere cu înghețată: Fritelle di Mele con Gelato ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1918 calorii, 25g de proteine, și 143g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 5,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Vara. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Torta Di Yogurt Con Mele E Rosmarino-Iaurt De Rozmarin Și Mere, Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată, și Gelato proaspăt de căpșuni {adică înghețată italiană}.

Instrucțiuni

1
Într-o oală înaltă, încălziți uleiul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați ouăle și laptele. Adăugați încet făină în amestec, câte 3 linguri la un moment dat, până când este încorporată. Se amestecă zahărul și țuica de chery și se lasă amestecul să stea timp de 10 minute. Înmuiați fiecare felie de măr în aluat și prăjiți în uleiul fierbinte, câte 3 sau 4 odată. Gatiti pana se rumenesc, apoi scoateti cu o lingura cu fante sau clesti pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Continuați până când toate sunt terminate.
4
Așezați 5 felii pe fiecare dintre cele 4 farfurii, într-un cerc suprapus.
5
Așezați 1 lingură de gelato de vanilie în centrul fiecărui cerc de clătite, presărați cu scorțișoară și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
GelatoGelato
6
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați laptele și smântâna, 1/2 cană de zahăr și fasole de vanilie și semințe și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Între timp, într-un castron mare, combinați gălbenușurile și restul de 1/2 cană de zahăr și bateți bine până când gălbenușurile sunt galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Scoateți laptele de pe foc și bateți încet aproximativ 1/3 din lapte în amestecul de gălbenușuri. Amestecați bine și readuceți întregul lot în tigaie și readuceți tigaia la foc. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul incepe sa se ingroase, dupa care ar trebui sa treceti la o lingura de lemn si sa gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se ia de pe foc și se strecoară într-un recipient curat și rece, care a fost așezat într-o baie de gheață. Se amestecă pentru a facilita răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
10
Rulați amestecul răcit printr-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului și înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista