Friptură și plăcintă de rinichi cu slănină și ciuperci

Friptură și plăcintă de rinichi cu slănină și ciuperci
Friptura și plăcinta de rinichi cu slănină și ciuperci necesită aproximativ 6 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 713 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciuperci, ou, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, Friptură de slănină cu coriandru, ciuperci de stridii afumate și unt brun de cimbru, și O friptură bună și o plăcintă cu rinichi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați rinichii în jumătate și îndepărtați tuburile și piei; clătiți bine sub apă curgătoare rece. Se usuca si se taie in zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se toarnă uleiul vegetal într-o oală mare, grea, și se pune la foc mediu-mare. Condimentează făina după gust cu sare și piper într-un bol. Aruncați rinichiul și tocați carnea în făină; scuturați excesul. Căutați carnea în uleiul încins până se rumenesc bine, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Carne De VităCarne De Vită
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați slănina în oală și gătiți până când sunt crocante. Se amestecă ceapa și ciuperca și se gătește să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă în carne de vită, vin și carne rumenită; se aduce la fierbere, amestecând constant, până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
6
Așezați cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi, la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se scurge, apoi se amestecă cu untul și laptele; condimentează cu sare și piper. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Apăsați o foaie de patiserie cu puf într-un vas de plăcintă de 9 inci și tăiați marginile pentru a se potrivi. Umpleți cu amestecul de carne răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
10
Întindeți piureul de cartofi deasupra, cu grosimea de aproximativ un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
11
Așezați foaia rămasă de patiserie puf peste partea superioară a plăcintei. Tăiați excesul de patiserie în jurul marginilor, apoi flaut marginile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
12
Ungeți blatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista