Friptură și legume prăjite cu sos de roșii uscate
Friptură și legume prăjite cu sos de roșii uscate la soare este o garnitură care servește 2. O porție conține 1471 calorii, 65g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $16.38 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Un amestec de cartofi dulci, ardei, o jumătate de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pene de salată Gem cu pansament Cezar cu roșii uscate, Paste de pui prăjite cu roșii uscate, și Guacamole De Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Așezați cartofii și ardeii într-o tavă de prăjire, stropiți peste 1 lingură de ulei, apoi prăjiți timp de 20 de minute sau până când marginile sunt carbonizate.
Adăugați fasolea și usturoiul, amestecați, apoi gătiți încă 10 minute.
Între timp, amestecați roșiile uscate, sucul de lămâie și linguriți ulei de măsline.
Încălziți restul de ulei, condimentați fripturile, apoi prăjiți-le timp de 2 minute pe o parte. Întoarceți și gătiți timp de 1-2 minute pentru rare sau medii.
Serviți friptura cu legumele prăjite și pansamentul cu lingură.
Pentru salata de fructe: cubați carnea de mango, papaya și ananas.
Așezați într-un castron, apoi adăugați fructele kiwi decojite și feliate și pulpa din fructul pasiunii.
Combinați sucul de lămâie, zahărul, menta tocată mărunt și un mic buton de ghimbir rădăcină rasă. Se amestecă în fructe și se servește.