Friptură și creveți Kabobs
Friptură și creveți Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 269 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură picantă și Kabobs de creveți cu sos Pina Colada, Friptură și legume Kabobs, și A. 1. Frigarui Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ carnea de vită, creveții, ciupercile, ardeii verzi, ceapa și roșiile; pus deoparte. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și marinada rezervată până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Așezați Kabob - urile peste tigaia de picurare și grătarul, acoperit, la foc mediu indirect timp de 6 minute, rotind o dată. Ungeți cu sos. Continuați să întoarceți și să bateți timp de 8-10 minute sau până când creveții devin roz și carnea de vită atinge coacerea dorită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir]()
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie