Friptură Suculentă

Friptură Suculentă
Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura suculentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 595 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 1. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, friptură delmonico și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Suculentă, Friptură Super Suculentă, și Friptură Suculentă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți jumătate din unt deasupra fripturii congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
FripturăFriptură
3
Se toarnă sosul Worcestershire peste, și se presară din belșug cu tenderizer carne, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
4
Puneți friptura pe o tigaie. Se fierbe timp de 6 până la 8 minute, se scoate friptura din cuptor și se răstoarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Întindeți untul și condimentați la fel ca cealaltă parte. Reveniți la broiler și continuați să gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista