Friptură Salisbury cu sos brun

Friptură Salisbury cu sos brun
Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura Salisbury cu sos brun ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 489 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de condimente la grătar, pesmet, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură Salisbury cu sos, Friptură Salisbury cu sos de ceapă, și Friptură Salisbury Cu Sos De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Puneți 1/2 din ceapă într-un bol mare și restul într-un alt bol. În bolul mare se adaugă carnea de vită, pesmetul, condimentul la grătar, sosul Worcestershire și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă pentru a combina totul bine și a forma amestecul în 5 paturi ovale.
4
Încălziți lingura rămasă de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc bine, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți fripturile și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime. (Chiftelele nu vor fi gătite și vor termina de gătit în sos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6
Puneți tigaia înapoi pe foc, adăugați ciupercile și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați ceapa rămasă, presărați făina și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Adăugați bulionul de vită și aduceți-l la fierbere. Întoarceți prăjiturile în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți până când sosul s-a îngroșat și fripturile sunt gătite, aproximativ 10 minute. Rezervă o friptură pentru runda on-line 2 reteta, Empanadas carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista