Friptură perfectă cu salată de ridiche

Friptură perfectă cu salată de ridiche
Friptura perfectă cu salată de ridiche este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,31 USD pe porție. O porție conține 445 calorii, 51G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de salată de unt, castraveți, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Steak Tostadas cu salată de ridiche, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, și Friptură Cu Salsa De Ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie. Condimentează cu 2 lingurițe de sare și 3 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fripturile și gătiți la coacerea dorită, 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Se lasă să se odihnească 10 minute. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul de măsline extravirgin și restul de sare și piper. Într-un castron mare, combinați ridichile, castraveții și salata verde cu vinaigreta. Feliați friptura și serviți cu salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
Salată VerdeSalată Verde
OțetOțet
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista