Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar cu salată Tzatziki. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de friptură de vită, castraveți, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură la grătar cu salată Tzatziki, Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Gyros de friptură cu sos de castraveți Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sosul de friptură, 2 linguri. suc de lămâie, ulei și 1 linguriță. usturoi; se toarnă 1/4 cană peste friptură în vas superficial. Întoarceți friptura pentru a acoperi uniform ambele părți. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De Friptură
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Friptură la grătar 10 până la 12 min. sau până la coacere medie (160 grade F), întorcându-se după 6 min. Între timp, amestecați sucul de lămâie rămas, usturoiul, smântâna și mărarul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați felii de castraveți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
5
Se adaugă la amestecul de smântână cu ceapă și brânză; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Transferați friptura pe placa de tăiere; lăsați să stea 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri; stropiți cu amestecul de sos de friptură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Friptură
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Se servește în pitas acoperit cu salată de castraveți.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.