Friptura de vită și salata de cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, ulei de măsline, escarole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Resturi de Crăciun: salată de vită prăjită cu sos de salată de oțet de orez Chipotle, Salată De Vită Prăjită, și Salată De Vită Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aruncați morcovii și ceapa pe o foaie de copt cu 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Prăjiți până se înmoaie și ușor auriu, aproximativ 25 de minute. Între timp, gătiți cuscusul așa cum direcționează eticheta, adăugând stafidele în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scurgeți cuscusul și stafidele și clătiți sub apă rece. Faceți pansamentul: într-un castron mic, bateți iaurtul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, harissa, oțet, 1/2 linguriță de sare și 2 până la 3 linguri de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Harissa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți escarola într-un castron mare și adăugați morcovii prăjiți și ceapa; aruncați pentru a ofili ușor verdele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Verzii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați amestecul de cuscus-stafide, pansamentul și friptura de vită și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata