Friptură De Vită Italiană
Rețeta friptură de vită italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Pentru 98 cenți pe porție, primești un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 153 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vârf de vită, amestec de pansament, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Friptură De Vită Italiană, Sandvișuri Italiene De Friptură De Vită, și Pepperoncini Friptură De Vită Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325.
Așezați carnea de vită într-o tigaie de prăjire superficială.
Periați cu ulei; presărați uniform cu amestec de pansament (uscat). Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Se coace neacoperit 1 1/2 până la 2 ore sau până când termometrul citește 140. Acoperiți carnea de vită cu folie de aluminiu și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute sau până când termometrul citește 145. (Temperatura va continua să crească în jurul valorii de 5, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Serviți carnea de vită cu picături de tigaie.