Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu cremă de Wasabi-usturoi. O porție conține 826 calorii, 39G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,56 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână filet de vită, wasabi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de vită cu usturoi și rozmarin, Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți Cremă De Wasabi-Usturoi
Combinați smântâna și usturoiul în cratiță și gătiți la foc mediu-mare până se reduce la 1 cană, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute.
Se amestecă wasabi și se gătește 1 minut, se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare.
Înveliți carnea de vită cu ulei de măsline.
se amestecă zahărul și sarea împreună. Frecați acest amestec deasupra și părțile laterale (nu partea de jos) de carne de vită.
Se pune pe foaia de copt cu margini și se introduce în cuptorul preîncălzit. Asigurați-vă că partea de jos nu este frecat.
Prăjiți până când termometrul este introdus în registrele centrale 120 F pentru rare.
Scoateți din cuptor; lăsați să se odihnească 10 minute.
Se presară sare și piper.
Eliminați șirurile. Reîncălziți sosul la foc mediu.
Tăiați carnea de vită în felii groase; serviți cu sos.