Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi

Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu cremă de Wasabi-usturoi. O porție conține 826 calorii, 39G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,56 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână filet de vită, wasabi, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de vită cu usturoi și rozmarin, Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Cremă De Wasabi-Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
WasabiWasabi
CremăCremă
2
Combinați smântâna și usturoiul în cratiță și gătiți la foc mediu-mare până se reduce la 1 cană, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă wasabi și se gătește 1 minut, se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WasabiWasabi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Faceți Filet
5
Înveliți carnea de vită cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
6
se amestecă zahărul și sarea împreună. Frecați acest amestec deasupra și părțile laterale (nu partea de jos) de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Se pune pe foaia de copt cu margini și se introduce în cuptorul preîncălzit. Asigurați-vă că partea de jos nu este frecat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Prăjiți până când termometrul este introdus în registrele centrale 120 F pentru rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Scoateți din cuptor; lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Eliminați șirurile. Reîncălziți sosul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Tăiați carnea de vită în felii groase; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista