Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir

Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir
Friptura de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,56 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până pinot noir ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, Friptură de coastă de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus, și Pinot Noir Negrese.

Instrucțiuni

1
Puneți smochine, zahăr, anason, 1 lingură. cimbru și 1 cană de vin într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când smochinele sunt doar fragede când sunt străpunse, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească.
3
Cu un cuțit mic și ascuțit, faceți 16 tăieturi longitudinale distanțate uniform în friptură, fiecare tăiată aproximativ 1 in. lung și 1 în. adânc. Introduceți o așchie de usturoi, apoi o jumătate de smochin în fiecare tăietură, închizând carnea peste smochine; faceți tăieturi puțin mai mari dacă este necesar. Puneți deoparte usturoiul și smochinele rămase și lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SmochineSmochine
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Folosind sfoară de bucătărie, legați carnea de porc în cruce la aproximativ 1 1/2 in. intervale și pe lungime de două ori pentru a forma o friptură îngrijită. Într-un castron mic, combinați 1 lingură. cimbru, 1 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei. Frecați peste tot friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
BolBol
6
Încălziți un 12-in. tigaie la foc mediu-mare. Carne de porc brună peste tot, întorcându-se după cum este necesar, 8 până la 10 minute în total; reglați căldura dacă este necesar pentru a împiedica arderea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați partea de grăsime de porc până la un 9 - x 13-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Reduceți căldura la mediu.
9
Adăugați usturoiul rezervat în tigaie; gatiti, amestecand des, pana devine auriu deschis, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă vinul rămas din sticlă și se aduce la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Se toarnă amestecul peste carne de porc și se acoperă bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți carnea de porc până aproape fragedă când este străpunsă, 2 1/2 ore. Se amestecă amestecul de smochine rezervat în sucuri de tigaie; coaceți, acoperit, până când carnea este fragedă, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Puneți sucurile de tigaie peste carnea de porc pentru a se umezi, apoi transferați carnea pe o tăietură și cortați liber cu folie. Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
14
Se toarnă sucuri cu smochine într-o tigaie mare și se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 linguriță. cimbru. Gustați și condimentați cu suc de lămâie și mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CimbruCimbru
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
16
Scoateți sfoara din carne de porc, apoi tăiați carnea transversal în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
17
Se ornează cu crenguțe de cimbru și se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
SosSos
18
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 3 și răciți etanș până la 1 zi.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista