Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir
Friptura de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,56 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până pinot noir ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, Friptură de coastă de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus, și Pinot Noir Negrese.
Instrucțiuni
1
Puneți smochine, zahăr, anason, 1 lingură. cimbru și 1 cană de vin într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când smochinele sunt doar fragede când sunt străpunse, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Zahăr
Cimbru
Smochine
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească.
3
Cu un cuțit mic și ascuțit, faceți 16 tăieturi longitudinale distanțate uniform în friptură, fiecare tăiată aproximativ 1 in. lung și 1 în. adânc. Introduceți o așchie de usturoi, apoi o jumătate de smochin în fiecare tăietură, închizând carnea peste smochine; faceți tăieturi puțin mai mari dacă este necesar. Puneți deoparte usturoiul și smochinele rămase și lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Smochine
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Folosind sfoară de bucătărie, legați carnea de porc în cruce la aproximativ 1 1/2 in. intervale și pe lungime de două ori pentru a forma o friptură îngrijită. Într-un castron mic, combinați 1 lingură. cimbru, 1 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei. Frecați peste tot friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
6
Încălziți un 12-in. tigaie la foc mediu-mare. Carne de porc brună peste tot, întorcându-se după cum este necesar, 8 până la 10 minute în total; reglați căldura dacă este necesar pentru a împiedica arderea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați partea de grăsime de porc până la un 9 - x 13-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Reduceți căldura la mediu.
9
Adăugați usturoiul rezervat în tigaie; gatiti, amestecand des, pana devine auriu deschis, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se toarnă vinul rămas din sticlă și se aduce la fierbere, răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
11
Se toarnă amestecul peste carne de porc și se acoperă bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Coaceți carnea de porc până aproape fragedă când este străpunsă, 2 1/2 ore. Se amestecă amestecul de smochine rezervat în sucuri de tigaie; coaceți, acoperit, până când carnea este fragedă, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Puneți sucurile de tigaie peste carnea de porc pentru a se umezi, apoi transferați carnea pe o tăietură și cortați liber cu folie. Grăsime degresată din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
Tigaie
14
Se toarnă sucuri cu smochine într-o tigaie mare și se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 linguriță. cimbru. Gustați și condimentați cu suc de lămâie și mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Cimbru
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
16
Scoateți sfoara din carne de porc, apoi tăiați carnea transversal în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
17
Se ornează cu crenguțe de cimbru și se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Sos
18
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 3 și răciți etanș până la 1 zi.