Friptură De Ton La Grătar
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura de ton la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați friptura de ton, cimbru, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ton La Grătar, și Ton La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați vinul alb, oțetul balsamic, cimbru, oregano, sare și piper.
Așezați friptura în marinată, acoperiți și dați-o la frigider timp de 4 ore.
Încălziți un grătar la foc mediu.
Ungeți grătarul cu ulei, odată ce este fierbinte.
Așezați friptura de ton pe grătarul grătarului și aruncați marinada. Gătiti aproximativ 30 de minute, întorcându-vă frecvent pentru gătit uniform.
Serviți imediat când partea exterioară se desprinde ușor, dar centrul este încă ușor roz.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.