Friptură De Susan La Grătar
Friptura de susan la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 758 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de boabe de piper, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură De Susan, Friptură De Susan, și Friptură Cu Coaste De Susan De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati semintele de susan in ulei incins pana se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Transferați imediat semințele și uleiul într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Se amestecă ceapa, sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul, usturoiul și boabele de piper în amestecul de susan până când marinada este combinată uniform.
Puneți friptura în marinată, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și refrigerați, întorcând friptura des, timp de cel puțin 4 ore sau până peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiti friptura pe grătarul preîncălzit până când carnea începe să se întărească și devine roșiatic-roz și suculentă în centru, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C) pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o farfurie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Felie peste cereale.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.