Friptură de somon și Tacos de legume
Friptura de somon și Tacos de legume ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 617 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulbi de fenicul, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Tacos Mexican Prăjit, Dee ' s Roast Pork pentru Tacos, și Friptură Chipotle pentru Tacos și sandvișuri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați fiecare bulb de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu restul de sare și piper.
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.Chiar înainte ca somonul și legumele să fie gata, înfășurați tortilele în folie și puneți-le la cuptor pentru 5 minute. Folosind o furculiță, fulgați somonul în bucăți. Împărțiți somonul și legumele printre tortilla.
Adăugați o păpușă de smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.