Friptură De Porc Toscană
Friptura de porc toscană necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,66 USD pe porție. 500 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Friptură De Porc Toscană, Friptură De Porc Toscană Cu Fenicul, și Friptură de coaste de porc toscane la grătar cu acoperire de rozmarin și gust de ardei roșu.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; frecați peste friptura de porc. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru citește 145 de metri pătrați, ungand ocazional cu sucuri de tigaie.
Lăsați carnea să stea 10-15 minute înainte de feliere.