Friptura de porc picant cu cartofi cu rozmarin durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 860 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 4,81 USD per porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, rozmarin, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de muschi de porc cu cidru de rodie cu cartofi zdrobiți cu rozmarin, friptură de porc pe tot parcursul zilei, chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, smog sote și cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Crengute De Rozmarin, Descapate
1
Puneți semințele de chimen, fulgii de ardei roșu și boabele de piper într-o râșniță de condimente și măcinați într-o pudră fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin, Dezlipit
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2
Se pune intr-un castron mic si se amesteca cu praf de usturoi si sare. Frecați amestecul peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
3
Se lasa la temperatura camerei, 30 de minute.
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați cartofii cu rozmarin, ulei și sare. Într-o cratiță mică, aduceți zahărul, oțetul și sucul de portocale la fiert. Reduceți căldura la fiert și continuați să gătiți sosul dulce-acrișor până scade la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De Pui
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și Prăjire
5
Se ia de pe foc, se amestecă în unt și se păstrează la cald înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6
Într-o tigaie de fontă de 13 inci, încălziți 2 linguri de ulei vegetal. Când tigaia este afumată, adăugați carnea de porc și prăjiți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați cartofii și puneți la cuptor până când carnea de porc este gătită și cartofii sunt fragezi, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Serviți cotletele de porc cu cartofi rozmarin și stropite cu Sosul Acru-Dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură