Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură

Friptura de porc glazurată cu caise și umplutura cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise, oțet balsamic, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Glazurată Cu Piersici Cu Aragaz Lent, Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb, și Friptură de coastă de porc cu umplutură de afine-caise.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați umplutura, bulionul, caisele și ceapa.
Puneți carnea de porc pe amestecul de umplutură. În castron mic, se amestecă gem și oțet; perie peste carne de porc.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se amestecă umplutura înainte de servire.
Tăiați carnea de porc în felii; serviți cu umplutură.