Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură

Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură
Friptura de porc glazurată cu caise și umplutura cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise, oțet balsamic, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Glazurată Cu Piersici Cu Aragaz Lent, Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb, și Friptură de coastă de porc cu umplutură de afine-caise.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați umplutura, bulionul, caisele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CaiseCaise
UmpluturăUmplutură
CeapăCeapă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Puneți carnea de porc pe amestecul de umplutură. În castron mic, se amestecă gem și oțet; perie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
4
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se amestecă umplutura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de porc în felii; serviți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista