Friptură De Porc De Toamnă
Friptura de porc de toamnă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 419 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 256 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, sare și piper, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Friptură De Porc De Mere De Toamnă, Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Toamnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentați coapsele de porc cu usturoi praf, sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti muschiul de porc pe toate partile in uleiul incins, aproximativ 10 minute in total.
Scoateți coapsele de porc din tigaie și puneți-le deoparte.
Se toarnă vinul alb și se aduce la foc mic, amestecând pentru a dizolva bucățile caramelizate în tigaie.
Împrăștiați dovleceii și ceapa în tigaie și așezați coapsele de porc rumenite deasupra, astfel încât să funcționeze ca un suport de prăjire. Amestecați împreună sosul de mere, muștarul, sosul de soia, zahărul și scorțișoara.
Se toarnă peste coapsa de porc, apoi se acoperă tigaia cu un capac sau un strat dublu de folie de aluminiu.
Coaceți coapsa de porc în cuptorul preîncălzit până când a atins o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire