Friptură de porc cu sos de afine-Port

Friptură de porc cu sos de afine-Port
Friptura de carne de porc cu sos de afine-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 389 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, cocktail de suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de porc cu sos de afine-Port, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură de porc umplută cu sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa;saut până la aur, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoi, 1 1/2 linguriță coajă de portocală, salvie și 1 linguriță cimbru; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați bulion și suc de afine; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 8 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie grea, apăsând pe solide cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați afine și zahăr; fierbeți doar până când boabele apar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Se amestecă portul și amidonul de porumb într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se adaugă în sos; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper. (Sosul de afine se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Sare și PiperSare și Piper
8
Se amestecă restul de 4 1/2 lingurițe de cimbru, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați carnea de porc într-un vas mare de copt. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Periați cu 2 linguri de ulei. Frecați amestecul de cimbru peste carnea de porc. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
11
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc, întorcându-se frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc 150 F, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
15
Transferați carnea de porc pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
16
Adăugați sosul de afine și restul de 1 1/2 linguriță de coajă de portocală în aceeași tigaie și aduceți la foc mic, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Tăiați carnea de porc în felii diagonale groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile între 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
18
Stropiți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista