Friptură De Porc Cu Ierburi
Rețeta friptură de porc cu ierburi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acest fel principal are 296 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,86 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de oregano, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură De Porc Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Friptură De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul și sarea într-un castron mic până se formează o pastă.
Adăugați pătrunjel, boia și oregano; se amestecă bine.
Bateți în ulei. Frecați peste friptură. Acoperiți și răciți peste noapte.
Așezați friptura și orice amestec suplimentar de ulei într-o tigaie.
Se coace, neacoperit,la 450 km. 15 minute.
Adăugați cartofii în tigaie. Reduceți căldura la 350 de ani; coaceți timp de 1 până la 1-1 / 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ani -170 de ani. Lingura se scurge peste cartofi.
Lăsați friptura să stea 10 minute înainte de feliere.