Friptură de porc cu glazură de muștar de mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu glazură de muștar de mere. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 502 calorii, 77g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 158 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de suc de mere, sos de soia, friptură de capăt de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Carne de porc prăjită cu glazură de ananas-muștar, și Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Scoateți carnea de porc din frigider cu 45 de minute înainte de a fi gata să prăjiți pentru a permite carnea de porc să ajungă la temperatură.
Așezați carnea de porc într-o tigaie prevăzută cu un suport sau pe o foaie de copt, cu grăsime în sus și condimentați cu sare și piper. Se dă la cuptor și se prăjește 1 oră. Între timp, faceți glazura.
Într-o cratiță la foc mediu-mare, aduceți sucul de mere la fierbere și reduceți-l la jumătate, aproximativ 10 minute.
Bateți zahărul brun, sosul de soia, sosul Worcestershire și muștarul și fierbeți până se îngroașă, încă 5 până la 7 minute.
După ce carnea de porc s-a prăjit timp de 1 oră, începeți să o periați cu glazura la fiecare 15 minute. Gatiti pana cand friptura atinge o temperatura interna de 150 de grade F, aproximativ 2 ore Timp total de gatit.
Scoateți din cuptor, dați-i un alt strat de glazură și lăsați-l să se odihnească, neacoperit, timp de 15 minute înainte de a sculpta. (Rezervați 1 cană de carne pentru rețeta rotundă de 2 Hash de porc).