Friptura de porc cu ciuperci sărate și plante medicinale este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 1,86 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 269 de calorii. Mergeți la magazin și luați tulpini și bucăți de ciuperci, amidon de porumb, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați friptura de porc cu ierburi și sos, friptura de porc umplută cu umplutură de anghinare și ciuperci condimentate cu ierburi și sosul de ciuperci și ierburi cu piure de cartofi de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ceapa și morcovii într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Tăiați friptura în jumătate; se adaugă în aragazul lent. Într-un castron mic, combinați supa, bulionul, ciupercile, cimbrul, sosul Worcestershire, rozmarinul, maghiranul și piperul; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți carnea de porc pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mare. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ