Friptura de porc cu ciuperci sărate și plante medicinale este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 1,86 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 269 de calorii. Mergeți la magazin și luați tulpini și bucăți de ciuperci, amidon de porumb, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați friptura de porc cu ierburi și sos, friptura de porc umplută cu umplutură de anghinare și ciuperci condimentate cu ierburi și sosul de ciuperci și ierburi cu piure de cartofi de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ceapa și morcovii într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Tăiați friptura în jumătate; se adaugă în aragazul lent. Într-un castron mic, combinați supa, bulionul, ciupercile, cimbrul, sosul Worcestershire, rozmarinul, maghiranul și piperul; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți carnea de porc pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mare. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ