Friptură de porc cu ciuperci și ierburi

Friptură de porc cu ciuperci și ierburi
Friptura de porc cu ciuperci sărate și plante medicinale este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Pentru 1,86 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 269 de calorii. Mergeți la magazin și luați tulpini și bucăți de ciuperci, amidon de porumb, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați friptura de porc cu ierburi și sos, friptura de porc umplută cu umplutură de anghinare și ciuperci condimentate cu ierburi și sosul de ciuperci și ierburi cu piure de cartofi de conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și morcovii într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Tăiați friptura în jumătate; se adaugă în aragazul lent. Într-un castron mic, combinați supa, bulionul, ciupercile, cimbrul, sosul Worcestershire, rozmarinul, maghiranul și piperul; se toarnă peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MaghiranMaghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți carnea de porc pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mare. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Presărați porțiile cu ceapă prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista