Friptură De Oală De Usturoi

Friptură De Oală De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de usturoi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, ulei de canolan, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind punctul unui cuțit ascuțit, faceți opt fante în friptură. Introduceți usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați praful de usturoi, amestecul de salată și piperul; frecați peste friptură. Într-un cuptor olandez, prăjiți maro în ulei pe toate părțile; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Combinați apa, amestecul de supă de ceapă și bulionul; se toarnă peste friptură. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când carnea și legumele sunt fragede. Îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista