Friptură De Oală De Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de usturoi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, ulei de canolan, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind punctul unui cuțit ascuțit, faceți opt fante în friptură. Introduceți usturoiul în fante.
Combinați praful de usturoi, amestecul de salată și piperul; frecați peste friptură. Într-un cuptor olandez, prăjiți maro în ulei pe toate părțile; se scurge.
Combinați apa, amestecul de supă de ceapă și bulionul; se toarnă peste friptură. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 1-1/2 ore.
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa. Acoperiți și coaceți cu 1 oră mai mult sau până când carnea și legumele sunt fragede. Îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.