Friptură de oală balsamică cu ceapă și ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura balsamică cu ceapă și ciuperci. Această rețetă face 6 porții cu 708 calorii, 62g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ciuperci cremini, zahăr, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
*Dacă acest lucru nu s-a făcut deja, legați carnea în jurul "taliei" sale cu sfoară de gătit, astfel încât să nu se destrame în timpul gătitului.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Combinați porcini și bulion într-o cratiță mică și dați la fiert.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Scoateți porcini cu o lingură cu fante, tocați grosier și dați deoparte. Se strecoară bulionul printr-o sită fină și se lasă deoparte.
Frecați carnea cu sarea și piperul.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie sau un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Gatiti carnea pana se rumeneste bine, aproximativ 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea pe o farfurie și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la mediu, adăugați uleiul rămas, ceapa, ciupercile cremini, usturoiul și rozmarinul în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când ciupercile și ceapa sunt fragede, aproximativ 5 până la 7 minute. Întoarceți carnea în oală și adăugați porcini, bulion strecurat, oțet și zahăr. La foc mare, aduceți la fierbere. Acoperiți (cu folie de aluminiu dacă folosiți o tigaie).
Transferați la cuptor și gătiți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore.
Transferați carnea pe o tăietură și acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi. Cu o lingură cu fante, scoateți legumele și rezervați.
Puneți tigaia la foc mare și fierbeți lichidul de gătit până se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute.
Adăugați pătrunjelul, amestecați și condimentați după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Pentru a servi, tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Așezați-le pe platou cu legumele și lingura pe o parte din sos.