Friptură De Miel Cu Ierburi Italiene

Friptură De Miel Cu Ierburi Italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel din ierburi italiene. Această rețetă servește 10. O porție conține 179 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți frunze de rozmarin, vin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi-iarbă friptură picior de miel, Iarbă și citrice friptură picior de miel, și Iarbă și usturoi friptură picior de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția mielului până se amestecă; se toarnă peste miel într-un vas superficial. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform mielul cu amestec de pansament. La frigider 2 ore, întorcând mielul după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți mielul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Puneți mielul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până la finalizare (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 10 min. înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista