Friptură De Fustă La Grătar Marinată Cu Bere

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de fustă la grătar marinată cu bere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,35 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bere de culoare deschisă, sos de soia, portocaliu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Fustă Marinată La Grătar, Mojo La Grătar-Friptură De Fustă Marinată, și Friptură de fustă marinată asiatică la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un vas de copt larg, puțin adânc, împrăștiați jumătate din feliile de portocale, jumătate din feliile de ceapă și jumătate din bucățile de usturoi de pe fundul vasului.
Presărați friptura peste tot cu sare și piper și puneți în vas deasupra feliilor de portocală și ceapă. Împrăștiați restul de portocale, ceapă și usturoi peste friptură și turnați berea și sosul de soia. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează timp de 1 oră la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider.
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un pui de carne.
Scoateți carnea din marinată și aruncați marinada. Grătați friptura la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.