Friptură De Fustă La Grătar
Friptura fusta la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boabe de piper, sare de mare grosieră, friptură de fustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare includ Friptură De Fustă La Grătar, Friptură De Fustă La Grătar, și Friptură De Fustă La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz; vezi procedura de grătar.
În timp ce grătarul se încălzește, zdrobiți grosier boabele de piper cu un mortar și pistil sau înfășurându-le într-un prosop de bucătărie și apăsând cu fundul unei tigaie grele.
Fripturile se usucă și se presară ambele părți cu sare și piper zdrobit, apăsând pentru a ajuta la aderare. Fripturi de grătar pe grătar ușor uleiat (acoperite numai dacă se utilizează un grătar cu gaz), răsturnându-se o dată și deplasându-se pentru a evita aprinderea, dacă este necesar, 6 până la 8 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea, acoperite lejer cu folie, 5 minute. Tăiați subțire fripturile în diagonală.
* Fripturile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), în loturi, la foc moderat.· Dacă sarea dvs. de mare este foarte grosieră, zdrobiți-o ușor cu un mortar și pistil sau cu partea unui cuțit mare și greu.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.