Friptură de fustă cu lămâie și cartofi prăjiți cu Chili

Fusta friptură cu lămâie și cartofi prăjiți cu Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 495 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, cartofi noi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fusta friptură cu cartofi prăjiți și lămâie, Friptură De Fustă De Ierburi La Grătar Cu Cartofi De Lămâie-Feta, și Friptură de fustă cu cartofi de usturoi crocanți.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Amestecați cartofii, uleiul, pudra de chili, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și cimbru într-un castron mediu.
Se transferă într-o tigaie și se gătește, amestecând o dată, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor, transferați pe farfurii individuale și ștergeți tigaia curată.
Căldură broiler. Condimentează friptura cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Așezați pe tigaia curată. Fierbeți friptura la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu cartofii și sferturile de lămâie. Upgrade: Skirt steak este o bucată de carne de vită cu gătit rapid, la un preț rezonabil. Dacă preferați o bucată mai groasă și mai slabă, încercați ochiul cu coaste dezosate sau friptura cu bandă și adăugați 2 până la 3 minute de timp de gătit pe fiecare parte.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.