Friptură de flanc la grătar cu gust de Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu gust de Avocado. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc cu roșii la grătar și gust de plante de castraveți, Balsamic-marinat friptură flanc la grătar cu gust de ardei gras, și Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de coajă, 2 lingurițe de ulei, 1/4 linguriță de sare, piper negru și usturoi într-un castron mic.
Scorați un model de diamant pe ambele părți ale fripturii. Frecați ambele părți ale fripturii cu amestec de ulei. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați restul de 1 linguriță de coajă, restul de 2 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, avocado tăiat cubulețe, roșii, ceapă roșie, suc de lămâie și piper jalapeo într-un bol mic.
Serviți friptura feliată cu gust și pene de var.
Notă de vin: când vine vorba de carne roșie, tăieturile mai grase beneficiază de vinuri roșii mari, ale căror taninuri de uscare ajută la echilibrarea alimentelor. Cu o tăietură mai slabă și un preparat de vară, cum ar fi friptura de flanc la grătar cu gust de Avocado, optați pentru un Merlot suplu din California, cum ar fi Clos du Bois Merlot North Coast 2005 ($15). Acest vin are taninuri moi și arome suculente de prune și cireșe negre care se îmbină cu combinația fructată de avocado și roșii. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pride Mountain Vineyards Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Podgoriile Montane Pride Merlot]()
Podgoriile Montane Pride Merlot
Un nas somptuos de prune strălucitoare, cireșe, petale de trandafir, dud și nuc introduce un vin ispititor care stabilește arderea papilelor gustative. Palatul este stratificat și luxuriant, exprimând valuri ondulate de fructe roșii țesute împreună de un bogat palat Mijlociu și aciditate vibrantă. 7% Cabernet Sauvignon din blocul vulcanic Rim Rock și blocul rocky Quartz Hill au fost amestecate pentru a adăuga adâncime și structură vinului. În timp ce descriem adesea acest Merlot ca un "Merlot al iubitorilor de cabină", 2011 demonstrează ceea ce face Merlot atât de minunat și special ca un vin varietal – concentrație, textură netedă, dar completă, finețe și acel factor X evaziv care are "zel"."Amestec: 93% Merlot și 7% Cabernet Sauvignon.