Friptură De Flanc La Grătar

Friptura de flanc la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 8,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, porumb prăjit în tigaie și gust de roșii, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați friptura de flanc cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Grătar friptură 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea 10 minute înainte de a tăia în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se serveste cu gust dorit sau salsa.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.