Friptură de flanc de ghimbir cu legume glazurate de Sake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc de ghimbir cu legume glazurate de Sake. Această rețetă servește 6 și costă 4,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 408 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ghimbir, oțet balsamic, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Sake Ghimbir Somon Glazurat, Friptură de flanc glazurată cu soia, și Friptură de flanc la grătar și legume balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Adăugați carne. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.
4
Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Scurgeți din nou.
7
Încălziți 2 linguri de ulei de arahide într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se adauga fasii de ardei gras rosu si se saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
9
Se adauga ciupercile crimini si saut pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
10
Adăugați ceapa verde și sparanghelul și saut-ul până când legumele sunt fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Legume
Sparanghel
11
Transferați legumele în platoul de servire. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scoateți friptura din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
14
Adăugați friptura în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Transferați la placa de tăiere. Cort cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
16
Între timp, puneți marinada rezervată într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Bateți în amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Bateți la foc mare până când sosul se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
19
Scoateți sosul de pe foc. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
20
Tăiați friptura peste cereale pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile de friptură deasupra legumelor pe platou. Puneți o parte din sos peste carne și legume.