Friptură De Flanc De Coriandru-Ghimbir Cu Orez Edamame

Cilantro-Ginger Flank Steak cu orez Edamame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 725 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, sare, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru, Fidea de orez cu friptură de flanc de susan-ghimbir, și Friptură de flanc și Edamame cu pansament Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Se amestecă ghimbirul, uleiul și 2 linguri. cilantro într-un castron mic. Frecați amestecul de coriandru pe friptură.
Se presară sare și piper.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; stoarceți sucul din var peste friptură. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului și amestecați edamame și restul de 4 linguri. coriandru.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri; serviți peste orez.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.