Reteta flanc friptură cu salsa Verde ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 424 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, suc de lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de flanc cu Salsa Verde, Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde, și Friptură de flanc fript cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți salsa verde: pulsați pătrunjelul, căpșunile, caperele, coaja de lămâie și sucul, hamsiile, usturoiul, muștarul și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie până când sunt ușor groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă într-un castron și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți un grătar la înălțime sau așezați o tigaie la grătar la foc mare. Străpungeți friptura peste tot cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Ungeți grătarul sau tigaia; grătați friptura, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Feliați roșiile și condimentați cu sare și piper. Tăiați subțire friptura împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.