Friptură de flanc cu Salsa Verde

Friptură de flanc cu Salsa Verde
Reteta flanc friptură cu salsa Verde ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 424 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, suc de lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură de flanc cu Salsa Verde, Friptură De Flanc La Grătar Cu Salsa Verde, și Friptură de flanc fript cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa verde: pulsați pătrunjelul, căpșunile, caperele, coaja de lămâie și sucul, hamsiile, usturoiul, muștarul și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie până când sunt ușor groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă într-un castron și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar la înălțime sau așezați o tigaie la grătar la foc mare. Străpungeți friptura peste tot cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Ungeți grătarul sau tigaia; grătați friptura, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Feliați roșiile și condimentați cu sare și piper. Tăiați subțire friptura împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se servește cu roșiile și salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista