Friptură de flanc Chimichurri cu Radicchio la grătar și ceapă

Friptura de flanc Chimichurri cu Radicchio la grătar și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 383 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mai mult oțet de vin sherry, oțet de vin sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Cu Chimichurri, Friptură de flanc la grătar cu Chimichurri, și Friptură de flanc la grătar și pui cu Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Friptură de flanc de 1 cm lb de aproximativ 1 cm grosime
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați mentă, pătrunjel, oregano, busuioc, împreună cu uleiul de măsline, oțetul de vin sherry. Pulsați până se amestecă bine, dar nu faceți piure.
Se adauga lingurita de piper negru, lingurita de sare, usturoi tocat, ceapa tocata si ardeiul rosu zdrobit. Pulsați de una sau de două ori până când amestecul este doar combinat.Puneți deoparte 1 cană de chimichurri într-un bol nereactiv, acoperiți cu folie de plastic și rezervați la temperatura camerei până la 6 ore. (Dacă gătiți friptura într-o altă zi, puneți la frigider sosul până la 3 zile. Aduceți-l înapoi la temperatura camerei înainte de servire.) Condimentați friptura cu 1 linguriță de sare kosher pe fiecare parte, precum și linguriță de piper negru pe fiecare parte și puneți-o într-o pungă de plastic mare, resigilabilă.
Adăugați restul de chimichurri. Sigilați punga și refrigerați friptura timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore.Preîncălziți o tigaie pentru grătar la foc mediu.Odată ce friptura a fost marinată, scoateți-o din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei timp de 30 de minute. Ștergeți sosul chimichurri de pe friptură și aruncați sosul.
Puneți friptura pe tigaia fierbinte pentru grătar.Pentru o friptură care are o grosime de aproximativ 1 inch, gătiți-o timp de 6 minute pe prima parte. Apoi răsturnați-l și continuați să gătiți până când friptura este gata, cu aproximativ 4 minute mai mult pentru partea mai rară a medium-rare.Când este gătit după bunul plac, mutați friptura pe o tăietură. Lăsați-l să se odihnească timp de 6 până la 8 minute. Acest lucru este foarte important.Când este gata de servit, tăiați friptura peste Bob pe diagonală și ventilați feliile peste un platou de servire. Puneți niște chimichurri peste carne și serviți cu sosul rămas la masă, împreună cu pâine crustă, radicchio la grătar și ceapă.
Tăiați friptura peste Bob pe diagonală și ventilați feliile pe un platou. Puneți niște chimichurri peste carne și serviți cu sosul rămas la masă.RADICCHIO la grătar și Ceapăpreîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Tăiați radicchio în sferturi, având grijă să lăsați capătul rădăcinii intact, astfel încât sferturile să rămână împreună.
Ungeți uleiul de măsline Liberal pe toate părțile legumelor.
Se presară cu multă sare grosieră și piper. De asemenea, înveliți feliile de ceapă cu ulei, sare și piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.