Friptură De Curcan
Friptura de curcan este o fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 452 calorii, 56G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, mai multe ierburi de crengute și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare includ Curcan prăjit cu pecan, cârnați și umplutură de castane și ceapă prăjită, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Friptură de curcan în sac.
Instrucțiuni
Reglați un raft în poziția cea mai joasă și îndepărtați alte rafturi. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. uscați bine pasărea cu prosoape de hârtie, în interior și în exterior. Sare și piper în interiorul cavității mamare și umpleți ceapa, usturoiul, ierburile și frunzele de dafin în interior. Așezați pasărea pe un suport de prăjire într-o tigaie; pieptul în sus și ungeți generos cu 1/2 unt și condimentați din nou cu sare și piper. Cort pasărea cu folie.
Prăjiți curcanul timp de 2 ore.
Îndepărtați folia și ungeți cu untul rămas și unele dintre picăturile de tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 în coapsa păsării, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească timp de 15 minute înainte de a ciopli. Sculptați și serviți.
Sugestii De Servire: Sos De Ciuperci Savuroase