Friptură De Curcan

Friptură De Curcan
Friptura de curcan este o fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 452 calorii, 56G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți frunze de dafin, ceapă, mai multe ierburi de crengute și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare includ Curcan prăjit cu pecan, cârnați și umplutură de castane și ceapă prăjită, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Friptură de curcan în sac.

Instrucțiuni

1
Reglați un raft în poziția cea mai joasă și îndepărtați alte rafturi. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. uscați bine pasărea cu prosoape de hârtie, în interior și în exterior. Sare și piper în interiorul cavității mamare și umpleți ceapa, usturoiul, ierburile și frunzele de dafin în interior. Așezați pasărea pe un suport de prăjire într-o tigaie; pieptul în sus și ungeți generos cu 1/2 unt și condimentați din nou cu sare și piper. Cort pasărea cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Prăjiți curcanul timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Îndepărtați folia și ungeți cu untul rămas și unele dintre picăturile de tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 în coapsa păsării, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească timp de 15 minute înainte de a ciopli. Sculptați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Sugestii De Servire: Sos De Ciuperci Savuroase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista