Friptură de coastă în picioare cu Aioli

Friptura de coastă în picioare cu Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1605 calorii, 62g de proteine, și 149g de grăsime pe porție. Pentru $9.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Coastă În Picioare, Friptură De Coastă În Picioare, și Friptură De Coastă În Picioare.
Instrucțiuni
Condimentează generos carnea de vită cu sare și piper. Înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 1 zi.
Lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați carnea de vită pe un set de rafturi în interiorul unei tigaie. Prăjiți până se rumenesc frumos, 35-40 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 275 cm. f și continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 115 cm.f pentru mediu-rar, cu 1-1 1/2 ore mai mult.
Transferați friptura pe o tăietură cu coaste îndreptate în sus și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute.
Între timp, bateți gălbenușurile de ou și usturoiul într-un castron mediu.
Șoptind constant, adăugați treptat ulei de semințe de struguri, picătură cu picătură la început și bateți, adăugând 1 lingură suc de lămâie la linguriță pe măsură ce aioli se îngroașă (sucul va subția aioli, astfel încât să fie mai ușor de bătut), până când este îngroșat și neted. Treceți treptat în ulei de măsline, adăugând apă de linguriță dacă aioli devine prea gros. Se condimentează cu sare; se acoperă și se răcește.
Tăiați carnea de pe oase, urmând curba coastelor și tăiați subțire. Sau, tăiați între coaste în cotlete masive pentru partajare.
Faceți înainte: friptura de coaste poate fi condimentată cu 2 zile înainte; Păstrați la rece. Aioli se poate face cu 1 zi înainte; Păstrați la rece.