Friptură de coastă în picioare

Friptură de coastă în picioare
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi la colecția dvs., Standing Rib Roast ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 132 de calorii , 0 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită busuioc, salvie, cimbru și ulei vegetal. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 2 ore și 15 minute . Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare , Friptură de coastă tradițională cu crustă de usturoi și ierburi și Salată de amarant și legume fripte .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Scoateți bucata mare de carne de la frigider cu 1 oră înainte de a o pune pe grătar pentru a permite să scadă temperatura internă a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Ungeți carnea cu ulei pentru a o menține umedă și să nu se lipească de grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presara generos cu sare si piper si ierburile uscate. Faceți fâșii în carne cu un cuțit ascuțit și introduceți cățeii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ierburi UscateIerburi Uscate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar indirect. Temperatura din interiorul grătarului ar trebui să fie de 300 până la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați carnea, cu osul în jos, pe grătar direct în centrul grătarului. Acoperiți cu capac. Grătiți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Lăsați carnea să se odihnească înainte de a o tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista