Friptură de cartofi la grătar
Friptura de cartofi BBQ ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 435 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare condimentată, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Riced cartofi dulci și conopidă cu pui BBQ și salată de tăiței de mărar-castraveți, friptura de cartofi | cum se face friptura de cartofi / Aloo roast, și Chiftele BBQ.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme.
Scurgeți cartofii și uscați-i. Înveliți bine cu ulei vegetal și sare condimentată.
Așezați cartofii pe grătarul preîncălzit. Gatiti aproximativ 20 de minute, rotind periodic.